Posted on

Bitcoin Prime – functies, kosten, voors & tegens onthuld

oinCorner Review UK 2021 – functies, kosten, voors & tegens onthuld

Kane Pepi
PRO INVESTEERDER
Laatst bijgewerkt: 30 augustus, 2021
Als u op zoek bent naar een snelle en ongecompliceerde manier om cryptocurrencies te kopen in het Verenigd Koninkrijk, overweegt u misschien Bitcoin Prime. Deze Isle of Man cryptocurrency broker stelt u in staat om Bitcoin te kopen in minder dan 10 minuten. Het enige wat u hoeft te doen is een rekening openen, uw debet-/creditcard toevoegen – en beslissen hoeveel u wilt investeren. In deze review onderzoeken we alles wat er te weten valt over Bitcoin Prime.

Bitcoin Prime regelgeving en licenties

Bitcoin Prime Contact en Klantenservice
Hoe Bitcoin Prime te gebruiken

Bitcoin Prime vs eToro
De Verdict
eToro – Beste makelaar om cryptocurrency te kopen in de UK
FAQs
Wat is Bitcoin Prime?
Bitcoin Prime review ukBitcoin Prime is een online cryptocurrency broker die voor het eerst werd gelanceerd in 2014. Het is gevestigd op het eiland Man en heeft een Designated Business-status bij de Financial Services Authority (IOMFSA).

De belangrijkste doelgroep van Bitcoin Prime is degenen die weinig ervaring hebben met het kopen en verkopen van cryptocurrencies online. Dit komt omdat het platform super eenvoudig te gebruiken is. U zult dit zien zodra u op de Bitcoin Prime homepage belandt, omdat alles netjes en zonder jargon is ingedeeld.

In tegenstelling tot andere makelaars die actief zijn op dit gebied, kunt u bij Bitcoin Prime alleen Bitcoin kopen. Als zodanig, als u Ethereum, Ripple, Litecoin, of andere populaire digitale activa wilt kopen – zult u een andere cryptocurrency-uitwisseling moeten gebruiken. Desalniettemin, als Bitcoin is wat u zoekt, duurt het Bitcoin-investeringsproces bij Bitcoin Prime naar verluidt slechts 10 minuten.

Zodra u een account opent en een kopie van uw foto-ID uploadt, kunt u direct een aankoop doen met uw debit/creditcard. U kunt ook de populaire e-wallet Neteller gebruiken, of gewoon een Britse bankoverschrijving uitvoeren. Hoe dan ook, de kosten die u betaalt om Bitcoin te kopen bij Bitcoin Prime zullen variëren, dus we zullen dit binnenkort in meer detail bespreken.

Ondersteunde Munten

Zoals we hierboven al opmerkten, biedt Bitcoin Prime een skin and bones service, in zoverre dat u alleen Bitcoin kunt kopen. Dit is geweldig als BTC de digitale valuta is die u wilt toevoegen aan uw portefeuille. Dit zal echter problematisch zijn als u andere munten wilt verkennen.

Bitcoin Prime review uk
In feite kan het zetten van al uw eieren in slechts één cryptocurrency mand een risicovolle manoeuvre zijn. In plaats daarvan zullen doorgewinterde beleggers meestal verschillende cryptocurrencies kopen om ervoor te zorgen dat ze niet te veel blootgesteld zijn aan een enkel project.

Bitcoin Prime Vergoedingen
Wanneer u cryptocurrency online koopt, kunnen de kosten aanzienlijk variëren, afhankelijk van welke makelaar u gebruikt. Bij Bitcoin Prime is het bedrag dat u betaalt afhankelijk van verschillende factoren – zoals welke betaalmethode u gebruikt en de grootte van uw investering.

Als zodanig zal deze sectie van onze Bitcoin Prime Review UK elke vergoeding die u tegenkomt wanneer u het platform gebruikt om Bitcoin te kopen, uitsplitsen.